AUDIO

 • Referendum o termoelektrani Plomin C

  Najvjerojatnije do kraja ožujka birači Labinštine ponovno će na biračka mjesta. Ovog puta na savjetodavni referendum o termoelektrani Plomin C na uljen. Gradonačelnik Labina i načelnici Kršana, Pićna, Raše i Svete Nedelje prošlog su petka jednoglasno donijeli takvu odluku.
  🕔26.02.2015.
 • Kako se hranimo za blagdane

  Eko radar O tome kako se hranimo za blagdane govore doc. dr. Donatella Verbanac, doc. dr. Darija Vranešić Bender i Marijana Cvjetković Piršić. Urednica: Silva Celebrini.
  🕔24.01.2015.
 • Eko radar - NAFTNE platforme u Jadranu

  Jesu li naftne platforme prijetna Jadranu,hoće li istraživanja i moguća eksploatacija naftne i plina ugroziti prirodne ljepote i ekosustavre hrvatskog Jadrana? Gosti: Mirela Holy,Zoran Tomić,Marijana Petir i Andrea Štefan. Urednica Silva Celebrini
  🕔24.01.2015.
 • Dossier Europa

  Je li sporazum o trgovini o kojem pregovaraju Europska unija i Amerika - velika prilika ili velika prijetnja? Kritičari govore o štetnom kompromisu i udaru na visoke europske standarde zaštite potrošača i okoliša, zagovornici pak vjeruju da će dogovor osigurati snažniji ekonomski rast i otvoriti nova radna mjesta. Gosti: Darija Sinjeri (MVEP), Šime Orešković (PPDIV), Davor Škrlec (EP-Orah).
  🕔24.01.2015.